POSLANSTVO IN VIZIJA

   

Poslanstvo

 

Filozofija našega podjetja je ponuditi najbolj učinkovite, inovativne in izčrpne rešitve kot tudi doseganje najboljših možnih rezultatov za uresničitev želja naših kupcev. Odlikujemo se po konkurenčnosti in hitri odzivnosti pri nudenju proizvodov in storitev. Zavedamo se, da imajo kupci različne potrebe, in naš cilj je vzpostaviti dolgoročen poslovni odnos z vsakim od njih. Zato bo naše primarno poslanstvo – služiti kot profesionalno trgovsko podjetje, prepoznavno po učinkovitosti, zanesljivosti in visoki kvaliteti – tudi v prihodnosti ostalo vodilo našega kolektiva.

 

Vizija

 

Dolgoletne izkušnje in trdne mednarodne vezi našemu podjetju omogočajo neprestano rast in izboljšanje na področju farmacevtske industrije.


V prihajajočih letih želimo utrditi našo pozicijo na ukrajinskem, beloruskem in moldavskem trgu ter razširiti naše delovanje tudi na ostala vzhodnoevropska tržišča.


Usmerjeni smo v prihodnost, kjer bomo še naprej delovali kot prepoznaven, zanesljiv in zaupanja vreden dobavitelj visoko kvalitetnih proizvodov in storitev za farmacevtsko industrijo v regiji.